top of page

Nemzetközi
projektjeink

Cégünk évente több alkalommal, párhuzamosan nemzetközi, részben Európai Uniós projektekben is megjelenik. A sikeres részvételhez elengedhetetlen többek között a jó szervező-, valamint idegen nyelvű kommunikációs készség, illetve csapatmunka. Ez azonban nem minden, eredményeinkhez elengedhetetlen a színvonalas, nemzetközi környezetben is helytálló, több éves tapasztalat és szakmai tudás. 

Living Danube Limes

Régészek, hajóácsok, építészek, településtervezők, műemlékes szakemberek összefogtak, és teljes életnagyságban megépítettek egy ókori római dunai őrhajót, amelynek feladata a Limes – azaz, az egykori Római Birodalom határának – őrzése volt. A Danuvina Alacris a Fekete-erdőtől indult, útja pedig a Fekete-tengerig tartott. A hajó 25 fős legénysége augusztus 10. és szeptember 1. között evezett a Duna magyar szakaszán, az Esztergomtól Mohácsig tartó 14 állomás során pedig rengeteg érdeklődő találkozott a hajóval.

Cégünk a projekt kezdetétől fogva részt vett a hajó magyarországi útjának koordinálásában, az állomásokon megvalósuló rendezvények megszervezésében, valamint a projekt hazai kommunikációjának ellátásában, így hozzájárulva ahhoz, hogy a Danuvina Alacrist magyarországi szakaszán fogadta a legtöbb érdeklődő!

bottom of page